|
Forum Turystyczne Warmii i Mazur www.ft.mazury.pl - PTTK, AKT, GRAN, 4R, ZHP
|
Witaj na naszym Forum. Nie krępuj się i wypowiadaj się (nie ograniczaj się tylko do przeglądania).
Zapraszamy także do
Gazety Turystycznej
oraz na nasz
Czat
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
we Go¶æ
|
Wys³any: 21-03-2005, 20:04 Temat postu: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
Chciałbym wspomnieć że w Olsztynie działa Kółko Fotograficzne "Myszki"... osoby początkujące w fotografii oraz osoby zaawansowane mają okazję uczęszczac na kółko i poszerzać swoją wiedzę fotograficzną. Ja byłem na kilku spotkaniach i było bardzo fajnie. Mili ludzie... konkretne i przydatne informacje... prowadzący udziela fachowych porad. Teraz troche przestałem chodzić bo mam robote. Ponad to bardzo mi sie podobało na spotkaniu wigilijnym na kółku... prawie rodzinna atmosfera.
W imieniu kółka zapraszam...
Także MichuC może sie dużo na tan temat wypowiedziec... wiec na wszelkie pytania on chyba będzie odpowidał.
pozdr.
//wegorz |
|
Powrót do góry |
|
|
Głowa Ranga: super gaduła
Do³±czy³: 04 Maj 2005 Posty: 1622 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 14-11-2005, 09:29 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
Hmm, wiem nie więcej, gdzie znajduje się ich siedziba, problem polega na tym, kiedy kółko ma swoje zebrania. Mam zamiar tam się wybrać, tylko nie chce pocałować klamki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu C Ranga: super gaduła
Do³±czy³: 15 Lut 2005 Posty: 382 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 14-11-2005, 09:33 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
Wtorki o 19.00, najlepiej przynieść jakieś swoje zdjęcia ale niekoniecznie. _________________ naukowe koło fotograficzne i galeria fotografii
www.uwm.edu.pl/myszki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wys³any: 14-11-2005, 09:37 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
Jak mi czas pozwoli, to się pokaze. Zebrania są oczywiście raz w tygodniu, czy jak w Grani raz na miesiąc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wys³any: 15-11-2005, 23:22 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
W końcu zawitałem na zebraniu kółka fotograficznego. Zgadzam się z Węgorzem, który wspominał, jaka tam panuje atmosfera. Naprawdę było fajnie, że mam zamiar tam się pokazywać w miare możliwości czasowych. Nawet udało mi się porozmawiać jednym z członków, który opowiedział mi wiele ciekawych rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pepech Ranga: użytkownik
Do³±czy³: 28 Mar 2006 Posty: 57 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 28-02-2007, 09:54 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
Czy to sa zajecia tylko dla studentów, czy jakbym bardzo chciał to też mógłbym chodzić? Z tego, co wiem, to jesteś prezesem, Michu Gratulacje :]
Widzialem zdjecia osob, ktore byly (sa?) w Myszkach, robi to wrazenie |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu C Ranga: super gaduła
Do³±czy³: 15 Lut 2005 Posty: 382 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 28-02-2007, 21:28 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
ehh dzięki Tak na serio, ten prezes to tylko funkcja - obowiązki, odpowiedzialność przy zerowych korzyściach i satysfakcji, brakuje nam ludzi
W tej chwili zdjęcia robimy raczej samodzielnie, a na spotkania przynosimy je i coś tam dyskutujemy na ich temat. Myślę, że nie powinno być zbytnich kłopotów z uczestnictwem, nawet jeśli nie jesteś studentem uwm. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pepech Ranga: użytkownik
Do³±czy³: 28 Mar 2006 Posty: 57 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 28-02-2007, 22:16 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
No to pomyślę, powinienem wykrzesać trochę czasu przy dobrej organizacji. Będziesz jeszcze na UWM w przyszłym roku?
Jakoś mnie ostatnio wzięło na tą fotografię, zawsze o tym marzyłem, ale z realizacją bywało gorzej. |
|
Powrót do góry |
|
|
MaLeNkA Ranga: super gaduła
Do³±czy³: 18 Kwi 2005 Posty: 390 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 01-03-2007, 22:06 Temat postu: Re: Kółko fotograficzne Myszki |
|
|
Michu C napisa³: | MyÅ›lÄ™, że nie powinno być zbytnich kÅ‚opotów z uczestnictwem, nawet jeÅ›li nie jesteÅ› studentem uwm. |
Czego przykładem jestem ja
PS> Ale cicho, bo się wyda _________________ "Spełnienie Własnej Legendy jest jedyną powinnością człowieka. Wszystko jest bowiem jednością.
I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu."
- Paulo Coelho |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
Hotele na Mazurach ,
polecamy imprezy
Olsztyn Aktywnie dla każdego turysty,
dobre
Domki na Mazurach, tematyczne i ciekawe spotkania TRAMP w Olsztynie.