|
Forum Turystyczne Warmii i Mazur www.ft.mazury.pl - PTTK, AKT, GRAN, 4R, ZHP
|
Witaj na naszym Forum. Nie krępuj się i wypowiadaj się (nie ograniczaj się tylko do przeglądania).
Zapraszamy także do
Gazety Turystycznej
oraz na nasz
Czat
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Kwiatek Ranga: super gaduła

Do³±czy³: 26 Sie 2005 Posty: 458 Sk±d: ...z krainy OZ
|
Wys³any: 11-09-2006, 01:11 Temat postu: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
Twój sposób na rozgrzanie śpiwora
No ja znam przynajmniej 2 sposoby  _________________ moja strona: www.piotrgnacinski.olsztyn.pl / śniegiem malowane
sprzęt, fotografia i rysunek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
niebieska Ranga: stały użytkownik

Do³±czy³: 22 Maj 2006 Posty: 85 Sk±d: ...my blue world... :)
|
Wys³any: 15-11-2006, 13:30 Temat postu: Re: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
ja tez - zamontowac sobie termoforek w srodku albo ... po prostu cieplo sie ubrac   wiecej pomyslow nie mam oczywiscie  _________________ "...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi!..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Prosiak Ranga: użytkownik

Do³±czy³: 15 Lut 2005 Posty: 42 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 22-11-2006, 21:12 Temat postu: Re: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
gorący grzaniec przed , w trakcie i po śpiworku
na pewno bedzie grzalo tylko że czasem trzeba wyłazić za potrzeba |
|
Powrót do góry |
|
 |
walentyna Ranga: super użytkownik

Do³±czy³: 24 Lip 2005 Posty: 226 Sk±d: olsztyn
|
Wys³any: 23-11-2006, 23:00 Temat postu: Re: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
tak cos mi sie wydaje miś ze jeden z tych dwuch sposobów to dwie osoby w jednym śpiworku:)az czasami trzeba namiot otwierac tak grzeje:) _________________ Kiedy jakieś drzwi do szczęścia się zamykają,
otwierają się inne. Ale my zostajemy przed zamkniętymi i wpatrujemy się w nie tak mocno,
Że nie zauważamy otwartego obok okna! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kula Ranga: super gaduła

Do³±czy³: 21 Cze 2005 Posty: 433 Sk±d: GdaÅ„sk
|
Wys³any: 23-11-2006, 23:50 Temat postu: Re: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
walentyna napisa³: | tak cos mi sie wydaje miÅ› ze jeden z tych dwuch sposobów to dwie osoby w jednym Å›piworku:)az czasami trzeba namiot otwierac tak grzeje:) |
Walentyna, zgadzam siÄ™ w 100%  _________________ Pozdrawiam,
Arkadiusz Kulewicz
Klub Turystyki Górskiej "Grań" w Olsztynie
Klub Turystyczny "Figa" w Braniewie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kwiatek Ranga: super gaduła

Do³±czy³: 26 Sie 2005 Posty: 458 Sk±d: ...z krainy OZ
|
Wys³any: 26-11-2006, 23:33 Temat postu: Re: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
Świntuchy  _________________ moja strona: www.piotrgnacinski.olsztyn.pl / śniegiem malowane
sprzęt, fotografia i rysunek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaLeNkA Ranga: super gaduła

Do³±czy³: 18 Kwi 2005 Posty: 390 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 27-11-2006, 13:04 Temat postu: Re: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
No ja też znam kika sposobów. Np. przytulić się do drugiej osoby leżącej w śpiworze obok  _________________ "Spełnienie Własnej Legendy jest jedyną powinnością człowieka. Wszystko jest bowiem jednością.
I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu."
- Paulo Coelho |
|
Powrót do góry |
|
 |
Głowa Ranga: super gaduła

Do³±czy³: 04 Maj 2005 Posty: 1622 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 27-11-2006, 13:29 Temat postu: Re: Twój sposób na rozgrzanie Å›piwora ? |
|
|
Dziewczynon tylko jedno w głowach A co tam, mi nie przeszkada takie podejście, wręcz przeciwnie...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
Hotele na Mazurach ,
polecamy imprezy
Olsztyn Aktywnie dla każdego turysty,
dobre
Domki na Mazurach, tematyczne i ciekawe spotkania TRAMP w Olsztynie.