|
Forum Turystyczne Warmii i Mazur www.ft.mazury.pl - PTTK, AKT, GRAN, 4R, ZHP
|
Witaj na naszym Forum. Nie krępuj się i wypowiadaj się (nie ograniczaj się tylko do przeglądania).
Zapraszamy także do
Gazety Turystycznej
oraz na nasz
Czat
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
pazaur Ranga: użytkownik

Do³±czy³: 19 Cze 2006 Posty: 53 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 06-12-2006, 09:31 Temat postu: "Bieszczady" |
|
|
Dziś IM powinna wydać orzeczenie w sprawie "Bieszczad".
http://gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/674147.html
Mój znajomy miał płynąć w ten rejs. Dosłownie na trzy dni przed jego rozpoczęciem zachorował i ustąpił miejsce swojemu koledze (nie wiem, kto z załogi nim był - nie powiedział, a osobiście nie znałem nikogo z załogi). I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie?
Cholera, kilkanaście godzin po wypadku dostałem od tego znajomego maila, w którym przepraszał, że nie skończy artykułów do zinu, ale jest w szoku. Mail kończył się zdaniem: "Boże, tam powinienem być ja...".
Rozmył się czas, słoneczny blask
W szarych głębinach tonie.
Niech tuli Was do snu po brzask
Podmorskich pieśń połonin.
Niech dobry Bóg sto morskich dróg
Do Hilo Wam prostuje.
Niech nasze myśli do Was mkną,
Bardzo Was tu brakuje.[/url] _________________ 'My friend, one thing you have to learn. There is ALWAYS time for beer.' :D |
|
Powrót do góry |
|
 |
Głowa Ranga: super gaduła

Do³±czy³: 04 Maj 2005 Posty: 1622 Sk±d: Olsztyn
|
Wys³any: 06-12-2006, 17:37 Temat postu: Re: "Bieszczady" |
|
|
Dobrze, że koszmar ocałałej pani Małgorzaty dobiega końca. Jednak szkoda jest utraty pozostałych członków załogi "Bieszczady", napewną byli doświadczonymi żeglarzami, ale morze jest żywiołem, którego nie można lekcewarzyć. Sam będę chciał płynąć na taki rejs, ale nie wiem, czego można się spodziewać. Faktem jest, że przeznaczeniem może jednak działa w ludziach, ale jaki będzie nasz los nie będzie znany. Bardzo dużo zależy od nas, oraz od szczęscia, choć według mnie ten pierwszy przypadek jest bardziej prawdopodobny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
Hotele na Mazurach ,
polecamy imprezy
Olsztyn Aktywnie dla każdego turysty,
dobre
Domki na Mazurach, tematyczne i ciekawe spotkania TRAMP w Olsztynie.