|
Forum Turystyczne Warmii i Mazur www.ft.mazury.pl - PTTK, AKT, GRAN, 4R, ZHP
|
Witaj na naszym Forum. Nie krępuj się i wypowiadaj się (nie ograniczaj się tylko do przeglądania).
Zapraszamy także do
Gazety Turystycznej
oraz na nasz
Czat
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
s_spa Go¶æ
|
Wys³any: 21-05-2013, 06:36 Temat postu: Dobre warunki na nocleg |
|
|
Szukamy noclegów na Mazurach, region obojętny, byle były dobre warunki, np. jakiś miły pensjonat z atrakcjami :) |
|
Powrót do góry |
|
|
7tomas7 Ranga: nowicjusz
Do³±czy³: 24 Maj 2013 Posty: 5
|
Wys³any: 24-05-2013, 21:11 Temat postu: Re: Dobre warunki na nocleg |
|
|
Najlepiej poszukać jakiegoś hotelu. Mogę zapytać wujka, gdyż był tam gdzieś w jakimś hotelu i mu się podobało. _________________ http://www.hotele.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
MajesticMan
Do³±czy³: 17 Lip 2013 Posty: 1
|
Wys³any: 17-07-2013, 08:52 Temat postu: Re: Dobre warunki na nocleg |
|
|
Swego czasu byłem na Mazurach z całą rodziną i bawiliśmy się świetnie, natomiast jeśli chodzi o nocleg to myśmy skorzystali ze stronki www.interhome.pl, którą mogę Ci szczerze polecić. Bez problemu można odnaleźć jakiś fajny dom dla siebie w zależności od kwoty jaką planujesz przeznaczyć na ten cel czy konkretnego miejsca, do którego planujesz się wybrać. Polecam także poczytać opinie innych użytkowników oraz zapoznać się z oceną danego ośrodka, co z pewnością ułatwi Ci wybór |
|
Powrót do góry |
|
|
zyga
Do³±czy³: 23 Wrz 2013 Posty: 2
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
Hotele na Mazurach ,
polecamy imprezy
Olsztyn Aktywnie dla każdego turysty,
dobre
Domki na Mazurach, tematyczne i ciekawe spotkania TRAMP w Olsztynie.