|
Forum Turystyczne Warmii i Mazur www.ft.mazury.pl - PTTK, AKT, GRAN, 4R, ZHP
|
Witaj na naszym Forum. Nie krępuj się i wypowiadaj się (nie ograniczaj się tylko do przeglądania).
Zapraszamy także do
Gazety Turystycznej
oraz na nasz
Czat
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
Głowa Ranga: super gaduła

Doczy: 04 Maj 2005 Posty: 1622 Skd: Olsztyn
|
Wysany: 05-10-2005, 08:13 Temat postu: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
Podaje link do strony, na której zawarte są informacje na temat różnych szlaków (nie tylko dla żeglarzy):
http://www.jezioro.com.pl/szlaki/
Pozdrawiam. |
|
Powrt do gry |
|
 |
admin1 Site Admin

Doczy: 14 Lut 2005 Posty: 2589 Skd: Olsztyn
|
Wysany: 05-10-2005, 08:58 Temat postu: Re: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
opisy szlaków (pieszych i rowerowych) na jezioro.com.pl pochodzą od naszych ludzi z PTTK (m.in. od Juraka)... wiec te same opisy są na mazury.pttk.pl
Mam skromny zamiar aby nasza gazeta www.gazeta.turystyczna.prv.pl była bardziej popularna niz jezioro.com.pl
Gazeta sie rozni tym ze posiada dane dynamiczne... czyli inf.o imprezach i rajdach itd a nie dane satyczne czyli opisy jezior itd wiec mamy szanse wybić sie i miec wiecej stałych czytelników.
Dlatego też poszukuję ludzi do prowadznia naszej Gazety czyli:
-osoby do wspołpracy (np z AKT lub z harcerstwa do przekazywania inform.
- fotografów (pełniących rolę fotoreporterów na intrezach)
- redaktorów (osoby na stale piszące do Gazety)
- grafika (do rozbudowy szaty graficznej strony)
Kto byłby chetny do pomocy???
Każda osoba sie przyda... |
|
Powrt do gry |
|
 |

|
Wysany: 05-10-2005, 09:04 Temat postu: Re: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
Hehe, przydało by się Wegorz na stronie PTTK opisać wszystkie pewne szlaki turystyczne, bo przęglądałem liste na stronie oddziału i zawartość szlaków żeglarskich jest słaba (zaznaczone są zaledwie 2), co utrudnia organizacje rajdów o tematyce jachtowej. Jeśli chodzi o fotorelacje, to mogę się przyłączyć, bo tak ostatnio pytasz się między innymi mnie o udostępnienie robionych przeze mnie zdjęć z rajdu/imprez.
Pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
 |
admin1 Site Admin

Doczy: 14 Lut 2005 Posty: 2589 Skd: Olsztyn
|
Wysany: 05-10-2005, 09:08 Temat postu: Re: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
No ludzie z naszego PTTK głownie zajmuja sie szlakami pieszyli i rowerowymi...
A co do gazety to super byłoby jakbyś chciał być kimś w rodzaju fotoreportera na rajdach i imprezach... tacy ludzie są potrzebni na rozne imprezy typu Zlot Harcerski... i inne imprezy i rajdy... |
|
Powrt do gry |
|
 |

|
Wysany: 06-10-2005, 08:34 Temat postu: Re: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
admin1 napisa: | opisy szlaków (pieszych i rowerowych) na jezioro.com.pl pochodzą od naszych ludzi z PTTK (m.in. od Juraka)... wiec te same opisy są na mazury.pttk.pl
Mam skromny zamiar aby nasza gazeta www.gazeta.turystyczna.prv.pl była bardziej popularna niz jezioro.com.pl
Gazeta sie rozni tym ze posiada dane dynamiczne... czyli inf.o imprezach i rajdach itd a nie dane satyczne czyli opisy jezior itd wiec mamy szanse wybić sie i miec wiecej stałych czytelników.
Dlatego też poszukuję ludzi do prowadznia naszej Gazety czyli:
-osoby do wspołpracy (np z AKT lub z harcerstwa do przekazywania inform.
- fotografów (pełniących rolę fotoreporterów na intrezach)
- redaktorów (osoby na stale piszące do Gazety)
- grafika (do rozbudowy szaty graficznej strony)
Kto byłby chetny do pomocy???
Każda osoba sie przyda... |
Jeśli szukasz osoby, która mogła by ci pomóc w budowie strony, skontaktuj się z Cichym (Łukasz). Jest jedną z obób, która jest jednym z adminów stron mojego wydzialu na UWM, a także strone Hufca Warmińskiego ZHP. Jesli chodzi o szlaki żeglarskie, to ja mogę się tym zająć, tak przy okazji planuje wizyte w siedzibie Warmińsko - Mazurskiego Okręgowu Związku Żeglarskiego w celu załatwienia pewnych spraw żeglarskich.
Pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
 |
MaLeNkA Ranga: super gaduła

Doczy: 18 Kwi 2005 Posty: 390 Skd: Olsztyn
|
Wysany: 23-11-2005, 12:35 Temat postu: Re: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
Ja ewentualnie tez moge posluzyc za fotoreportera, ale nie zawsze mam czas na rozne imprezy. Ewentualnie moja pomoc moglaby sie oprzec na udostepnianiu zdjec z rajdow i imprez na ktorych bylam. |
|
Powrt do gry |
|
 |

|
Wysany: 05-04-2006, 22:31 Temat postu: Re: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
MaLeNkA napisa: | Ja ewentualnie tez moge posluzyc za fotoreportera, ale nie zawsze mam czas na rozne imprezy. Ewentualnie moja pomoc moglaby sie oprzec na udostepnianiu zdjec z rajdow i imprez na ktorych bylam. |
Miałem na to wcześniej odpisać, ale jestem za, żebyś udostępniała zdjęcia z imprez, jeśli oczywiście tego chcesz.
Pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
 |
Kula Ranga: super gaduła

Doczy: 21 Cze 2005 Posty: 433 Skd: Gdańsk
|
Wysany: 05-04-2006, 23:03 Temat postu: Re: Szlaki (nie tylko żegługowe) [www] |
|
|
admin1 napisa: |
|
Węgorz miałeś zamieścić w gazecie info o "Braniewskiej Wiosnie" i chyba nic z tego nie wyszło... _________________ Pozdrawiam,
Arkadiusz Kulewicz
Klub Turystyki Górskiej "Grań" w Olsztynie
Klub Turystyczny "Figa" w Braniewie |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
Hotele na Mazurach ,
polecamy imprezy
Olsztyn Aktywnie dla każdego turysty,
dobre
Domki na Mazurach, tematyczne i ciekawe spotkania TRAMP w Olsztynie.